Arrow pointing up
Til toppen

Bakeri og konditori

Oppdag vårt brede utvalg av utstyr, krydder og andre forbruksvarer, og emballasje av høy kvalitet, perfekt for alle dine behov.

Brød, bagetter og andre bakevarer

Günther bevarer kvaliteten med avansert teknologi i forkant

Günthers maskiner til injisering, tromling, og marinering benytter avansert teknologi for å sikre friskhet og kvalitet på produktene.

Gunther maschinenbau logo
https://www.guenther-maschinenbau.de

Oppdag Ilpras moderne pakkeløsninger og opplev effektivitet og pålitelighet

Ilpras modeller, egnet for både små og høye volumer, gir ideelle løsninger med tilpasningsmuligheter som anti-pulversett, utmatingssystem, ryster og porsjoneringssystemer. Både brød og pasta kan enkelt emballeres ved bruk av termoforming og forsegling i stive eller fleksible materialer, og gir en tilpasset grad av oksygen i pakken.

Ilpra packaging logo
https://en.ilpra.com
Ilpra brød maskin

Fortress Technology garanterer sikkerhet til sluttbrukere

Fortress Technology er en global leder innen tilpasset design, produksjon og salg av metall og røntgen detektorer, samt kontrollveiesystemer, utviklet med en eksklusiv Never Obsolete-garanti.

Fortress technologies machine
https://fortresstechnology.com/
Machine

Poly-clip: klipseløsninger og pakkemaskiner

Oppdag Poly-clips utvalg av høytytende klipseløsninger designet for å effektivisere pakkeprosessen din. Med avanserte funksjoner og solid konstruksjon sikrer Poly-clip optimal effektivitet og kvalitet. Produkt- og servicesystemet består av klipsemaskiner, pakkemaskiner og automatisering, så vel som forbruksvarer som klips og løkker.

Poly Clip system logo
https://www.polyclip.com/en/product-finder?industry=food&subindustry=bakery_products
polyclip marsipan og mandelmasse i plastpølse

Promars spesialisert krydder til bakeri produkter og snacks

Erfar Promars innovative smaksløsninger for produksjon av bakeri produkter og snacks. Promar produserer strøssel og smaksstoffer som skiller seg fra konkurrentene ved å skape produkter i tråd med markeds­trender og skreddersydde smaker og aromaer. Promars produkter kan valgfritt inneholde ingen E-tilsetningsstoffer, ha begrenset innhold av E-tilsetningsstoffer eller være glutenfrie.

Promar logohttps://promar.pl
Promar krydret chips og snacks

Coveris emballasje med kunnskap

Coveris tilbyr innovative, bærekraftige emballasjeløsninger som beskytter og forlenger produktets levetid.

Coveris logohttps://www.coveris.com
Coveris emballasje

Podanfol skaper individuelle tekniske løsninger

Podanfols tarm ytelse og egenskaper varierer for å passe til et bredt spekter av bruksområder: kokte runde pølser, kokte formede kjøttprodukter, dyrefôr, pølser og smådiameterpølser, ost, spekemat og røkte, kokte, og rå pølser, konditori produkter samt andre matvarer.

Podanfol logohttps://www.podanfol.com
Casings in several colours

Pujolas: Resultater og engasjement for matindustrien

Pujolas kunnskap og over 35 års erfaring, innovasjoner og teknologiske forbedringer, gir utstyr resultater som etterligner den håndverksmessige prosessen samtidig som det respekterer kvaliteten og øker fortjenesten. Innen automatisering, tilbyr Pujolas en rekke utstyr bl.a. kasse stabler designet og produsert eksklusivt for hver type kasse og anvendelse.

Pujolas logohttps://pujolas.com
Pujolas maskin med store plast esker

Astor: din spesialist for skjæreverktøy i nesten 30 år!

ASTOR produserer og distribuerer blader og kniver til matbehandlingsmaskiner. Produksjonssortiment består av kniver og injeksjonsnåler for internasjonalt anerkjente produsenter, men også for ukjente eller helt nye maskiner. Astor har opparbeidet seg mangfoldige spesialferdigheter innen bladproduksjon og bearbeiding av høylegerte stålkvaliteter.

Astor logohttps://www.astorblades.de
Astor skjæreverktøy bilde av skiver

Velati: 150 år med historie,erfaring og innovasjon.

Velati har tatt skrittene fremover innen konditoribransjen, spesielt når det gjelder blanding og fylling av visse produkter, for eksempel kjeks. Omsorgen i konstruksjonen av blandeknivene og i fyllingen med stempelfyllere tillater å gjøre maskinene fleksible for enhver bruk.

Velati logohttps://www.velati.com
Velatis maskin

RF Systems: smarte termiske prosesser

RF Systems designer og produserer radiofrekvensmaskiner for matindustrien som øker og forbedrer effektiviteten av tørke- og varmebehandlings prosesser, reduserer energiforbruket og driftskostnadene.  RF Systems tørking sikrer rask og effektiv fuktighets fjerning og utjevning, øker holdbarheten og reduserer produksjons kostnadene.

RFsystem.it