Arrow pointing up
Til toppen

Grønt, frukt, veganske produkter

Utforsk en verden av kulinarisk kreativitet med vårt utvalg av førsteklasses utstyr, skreddersydd for å omfavne mangfoldet av frukt og grønnsaker, støtte bærekraftig veganproduksjon og løfte sauser til uante høyder av smak og nytelse.

Frukt og grønt - illustrasjonsbilde

Oppdag kraften i Grassellis banebrytende maskiner

Grassellis maskiner er designet for å effektivisere foredlingsprosess, sikre effektivitet og opprettholde den naturlige kvaliteten til frukt og grønnsaker. Med avanserte spesifikasjoner og nyskapende funksjoner er Grassellis maskiner den perfekte løsningen for porsjonering og skjæring av frukt og grønnsaker.

Grasselli logograsselli.com
Graselli salad machine

Günther bevarer kvaliteten med avansert teknologi i forkant

Vegetariske og veganske produkter har lenge vært mer enn bare et alternativ; de fortsetter å være et voksende marked, og Günther har utmerket ekspertise. For prosesser som blanding av salater, guacamole, bearbeiding av kjøtt erstatninger, tilsetning av krydder og andre lignende prosesser, har Günther riktig utstyr.

Gunther maschinenbau logo
guenther-maschinenbau.de
gpa tumbler fra gunther maschinenbau

Oppdag Ilpras moderne pakkeløsninger og opplev effektivitet og pålitelighet

Ilpras FoodPack-serien av brettforseglere gir muligheten til å øke fortjenesten innen ferskmat industrien, som for eksempel frukt og grønnsaker, med fokus på bærekraft. Ilpra bruker så lite materiale som mulig, og tilbyr sluttforbrukeren en informativ og praktisk emballasje som kan holde produktet trygt under transport. Ilpra kan leverer komplette emballasjelinjer fra maskin for å plassere produkter i brett, alt designet og tilpasset rundt ditt miljø og produkt.

Ilpra packaging logo
en.ilpra.com
Grønnskaer og oliven pakket i plastbokser og glass

Fortress Technology garanterer sikkerhet til sluttbrukere

Fortress Technology er en global leder innen tilpasset design, produksjon og salg av metall og røntgen detektorer, samt kontrollveiesystemer, utviklet med en eksklusiv Never Obsolete-garanti.

Fortress technologies machine
fortresstechnology.com
Machine

Poly-clips endeløse klipseløsninger

Grensene for klipsing er langt unna å bli nådd for Poly-clip. Enten det er urtesmør, mozzarella, supper, marinader, tofu-produkter eller blåskjell, frukt og grønnsaker: de potensielle bruksområdene for Poly-clips maskiner i matsektoren er langt fra uttømt. Vi hjelper deg med å finne riktig klipseløsning for ditt produkt. Den høye kvaliteten du forventer av Poly-clips produkter, er også garantert her – "Excellence in Clipping".

Poly Clip system logo
polyclip.com

Promars innovative smaksløsninger

Promar har produkter som ikke bare er rettet mot kunder innen kjøttindustrien. Promars løsninger har fungert utmerket i andre deler av matindustrien. Disse er basert på plante proteiner, og bruker økologiske ingredienser fra GMO-frie avlinger pluss reduksjon eller fullstendig eliminering av allergener. Vege Promar-produktserien er basert på proteiner fra belgfrukter andre enn soyabønner, hovedsakelig erter, linser, kikerter, bønner og favabønner. Høy proteininnhold og kvalitet er like viktig som smaken og teksturen på produktene.

Promar logopromar.pl
krydder fersk

Coveris emballasje med kunnskap

Coveris tilbyr innovative, bærekraftige emballasjeløsninger som beskytter og forlenger produktets levetid.

Coveris logocoveris.com
grukt og grønnsaker og bær pakket med emballasje fra coveris

Podanfol skaper individuelle tekniske løsninger

Podanfols tarm ytelse og egenskaper varierer for å passe til et bredt spekter av bruksområder: kokte sauser, supper, samt andre matvarer.

Podanfol logoPodanfol.com

Pujolas: Resultater og engasjement for matindustrien

Med kunnskap og over 35 års erfaring, innovasjoner og teknologiske forbedringer, tilbyr Pujolàs utstyr for fylling og klipsing, pressing og forming, automatisering (bl. a. heis for plastkasser og rustfrie stålkasser) og skjæring.

Pujolas logopujolas.com
løftemaskin fra pujolas

Velati: 150 år med historie, erfaring og innovasjon.

Velati tilbyr maskiner for produksjon av grønnsaker og sauser.  I de siste tiårene har Velati tatt seg inn i grønnsaks- og sausmarkedet ved å tilby prosesslinjer for frosne forberedelser, slik som blandet grønnsakssuppe. Selv innen sauser og pasta fyllinger har de oppnådd markedsandeler takket være anvendelsen av nye teknologier.

Velati logovelati.com

Astor: din spesialist for skjæreverktøy i nesten 30 år!

ASTOR produserer og distribuerer blader og kniver til matbehandlingsmaskiner. Produksjonssortiment består av kniver og injeksjonsnåler for internasjonalt anerkjente produsenter, men også for ukjente eller helt nye maskiner. Astor har opparbeidet seg mangfoldige spesialferdigheter innen bladproduksjon og bearbeiding av høylegerte stålkvaliteter.

Astor logoastorblades.de
astor kniver

RF Systems: smarte termiske prosesser

RF Systems designer og produserer radiofrekvensmaskiner for matindustrien som øker og forbedrer effektiviteten av tørke- og varmebehandlings prosesser, reduserer energiforbruket og driftskostnadene.  RF Systems tørking sikrer rask og effektiv fuktighets fjerning og utjevning, øker holdbarheten og reduserer produksjons kostnadene.

RFsystem.it