Fjærfe

Oppdag vårt brede utvalg av utstyr, krydder og andre forbruksvarer, og emballasje av høy kvalitet, perfekt for alle dine behov.

Fjærfe i ulike former, kyllingfilet, lår, vinger og bryst

Oppdag kraften i Grassellis banebrytende maskiner

Grassellis maskiner er designet for å effektivisere foredlingsprosess, sikre effektivitet og opprettholde den naturlige kvaliteten til fjærfe. Med avanserte spesifikasjoner og nyskapende funksjoner er Grassellis maskiner den perfekte løsningen for porsjonering, skjæring, avskinning av fjærfe.

Grasselli logohttps://www.grasselli.com/
oppskåret kylling

Günther bevarer kvaliteten med avansert teknologi i forkant

Günthers maskiner til injisering, tromling, og marinering benytter avansert teknologi for å sikre friskhet og kvalitet på fjærfe. Med presis styring og nyskapende funksjoner bevarer Günther maskiner de naturlige smakene og teksturene til fjærfe, og leverer enestående resultater hver gang.

Gunther maschinenbau logo
https://www.guenther-maschinenbau.de/en/applications/poultry
Gunther maskin

Oppdag Ilpras moderne pakkeløsninger og opplev effektivitet og pålitelighet

Ilpras brettforsegling og termoformingsmaskiner, bevarer estetikken og de organoleptiske egenskapene til produktet. Sikkerhetsproblemer knyttet til rått fjærfe, som skadelige bakterier, resulterer i behovet for å ha en vann- og lufttett forsegling. Ilpra sikrer at maten når kunden i tryggest mulig og ferskeste tilstand. Enten det er ferskt, kaldt eller frossent, krever emballasje i fjærfeindustrien høy produktivitet og lengst mulig holdbarhet. Ilpra tilbyr et bredt spekter av automatiserings alternativer for å lage ulike emballasje konfigurasjoner.

Ilpra packaging logo
https://en.ilpra.com/packaging/poultry
Ilpra pakkemasking

Fortress Technology garanterer sikkerhet til sluttbrukere

Fortress Technology er en global leder innen tilpasset design, produksjon og salg av metall og røntgen detektorer, samt kontrollveiesystemer, utviklet med en eksklusiv Never Obsolete-garanti.

Fortress technologies machine
https://fortresstechnology.com/ft_product/?ft_category=171
Machine

Poly-clip: klipseløsninger og pakkemaskiner

Poly-clip er svaret på utfordringene som følger med kravene for pakking av fjærfe. Ettersom ikke all fjærfe er identisk, gir Poly-clip ikke bare riktig prosessråd, men også skreddersydde tekniske løsninger for dine individuelle behov.

Poly Clip system logo
https://www.polyclip.com
Poly clip pakkemaskin til kylling

Promars spesialisert krydder til fjærfe

Erfar Promars innovative smaksløsninger til fjærfe med sterke, avgjørende, aromatiske smaker. Promar tilbyr komplette panerings systemer: omfattende løsninger for hele panerings prosessen (predust, batter, breader).

Promar logohttps://promar.pl
Promar krydder til fjærfe

Coveris emballasje med kunnskap

Coveris tilbyr innovative, bærekraftige emballasjeløsninger som beskytter og forlenger produktets levetid. Coveris utvikler emballasje som beskytter alle typer produkter – fra mat til dyrefôr, fra medisinske enheter til industri- og landbruksvarer. Gjennom bred teknisk ekspertise bidrar emballasje fra Coveris til å redusere avfall og ressursbruk

Coveris logohttps://www.coveris.com
Coveris emballasje ovenable films

Podanfol skaper individuelle tekniske løsninger

Podanfols tarm ytelse og egenskaper varierer for å passe til et bredt spekter av bruksområder: kokte runde pølser, kokte formede kjøttprodukter, dyrefôr, pølser og smådiameterpølser, ost, spekemat og røkte, kokte, og rå pølser, samt andre matvarer.

Podanfol logohttps://www.podanfol.com
Innpakking alternativer

Pujolas: Resultater og engasjement for matindustrien

Pujolas kunnskap og over 35 års erfaring, innovasjoner og teknologiske forbedringer, gir utstyr resultater som etterligner den håndverksmessige prosessen samtidig som det respekterer kvaliteten og øker fortjenesten.

Pujolas logohttps://pujolas.com

Astor: din spesialist for skjæreverktøy i nesten 30 år!

ASTOR produserer og distribuerer blader og kniver til matbehandlingsmaskiner. Produksjonssortiment består av kniver og injeksjonsnåler for internasjonalt anerkjente produsenter, men også for ukjente eller helt nye maskiner. Astor har opparbeidet seg mangfoldige spesialferdigheter innen bladproduksjon og bearbeiding av høylegerte stålkvaliteter.

Astor logohttps://www.astorblades.de
Astor maskin

RF Systems: smarte termiske prosesser

RF Systems designer og produserer radiofrekvensmaskiner for matindustrien som øker og forbedrer effektiviteten av tørke- og varmebehandlings prosesser, reduserer energiforbruket og driftskostnadene.  RF Systems tørking sikrer rask og effektiv fuktighets fjerning og utjevning, øker holdbarheten og reduserer produksjons kostnadene.

RFsystem.it