Arrow pointing up
Til toppen

Meieriprodukter

Våre leverandører kombinerer banebrytende teknologi med overlegen ytelse, og sikrer effektive og hygieniske emballasje prosesser. Med detaljerte spesifikasjoner, og en rekke fordeler kan du stole på at våre leverandører møter dine forretningskrav og overgår forventningene dine.

Oppdag kraften i Grassellis banebrytende maskiner

Grassellis maskiner er designet for å effektivisere foredlingsprosess, sikre effektivitet og opprettholde den naturlige kvaliteten til ost. Med avanserte spesifikasjoner og nyskapende funksjoner er Grassellis maskiner den perfekte løsningen for porsjonering og skjæring av ost.

Grasselli logohttps://www.grasselli.com
Ost i grasselli maskin

Günther bevarer kvaliteten med avansert teknologi i forkant

Enten du ønsker å injisere modningsenzymer og initierende kulturer i ost, eller røre i ostemasse, yoghurt eller kremost, sørger Günther-teknologien alltid for effektive, sikre og økonomiske prosesser i mange av de avgjørende produksjonstrinnene.

Gunther maschinenbau logo
https://www.guenther-maschinenbau.de
Gunther maskin til ost

Oppdag Ilpras moderne pakkeløsninger og opplev effektivitet og pålitelighet

Meieripakking må tåle krevende produksjonsmiljøer og bevare organoleptiske egenskaper. ILPRA's maskinlinjer er dedikert til meieriprodukter, spesielt Fill Seal- og Form Fill Seal-linjene. ILPRA's cup-fillers gir bærekraftig emballasje, ideell for hygieniske operasjoner og spesielle materialer som glass og keramikk. For hard og myk ost muliggjør FoodPack (brettforseglere) og Formpack (termoformere) linjene variert emballasje, fra enkel forsegling til vakuum- og skin-emballasje for unike design.

Ilpra packaging logo
https://en.ilpra.com
Ost pakket inn med Ilpra pakkemaskin

Fortress Technology garanterer sikkerhet til sluttbrukere

Fortress Technology er en global leder innen tilpasset design, produksjon og salg av metall og røntgen detektorer, samt kontrollveiesystemer, utviklet med en eksklusiv Never Obsolete-garanti.

Fortress technologies machine
fortresstechnology.com
Machine

Poly-clip: klipseløsninger og pakkemaskiner

Formelen er svært enkel: det som kan pumpes, kan også klipses! Alle væsker, pastalignende til svært viskøse produkter, kan pakkes i en clip-pak® ved hjelp av et pumpe system med en automatisk klipser. Klipse-lukking egner seg også ideelt for lukking av poser og nett.

Poly Clip system logo
polyclip.com

Promars spesialisert krydder til meieriprodukter

Erfar Promars innovative smaksløsninger til alle typer meieriprodukter som brie og camembert ost panering eller kremost toppings. Promar garanterer krydder med stabil smak og aroma, høy mikrobiologisk renhet og produksjonssikkerhet.  

Promar logopromar.pl
ost krydret med promar spesialkrydder til meieriprodukter

Coveris emballasje med kunnskap

Coveris tilbyr innovative, bærekraftige emballasjeløsninger som beskytter og forlenger produktets levetid. Coveris produserer et bredt spekter av filmer for emballasje av væsker bl.a. Utviklet spesifikt for sluttbruk, brukes filmene i konvertering til ulike formater som bulk 1000 liters innlegg og bag-in-box væske innlegg for alle drikkevarer, oljer, meieriprodukter og andre væskeapplikasjoner fra transitt-innlegg til små detaljhandel pakker og som forseglingslag i laminering.

Coveris logocoveris.com
Coveris emballasje til meieriprodukter

Podanfol skaper individuelle tekniske løsninger

Podanfols tarm ytelse og egenskaper varierer for å passe til et bredt spekter av bruksområder: kokte runde pølser, kokte formede kjøttprodukter, dyrefôr, pølser og smådiameterpølser, ost, spekemat og røkte, kokte, og rå pølser, samt andre matvarer.

Podanfol logopodanfol.com

Pujolas: Resultater og engasjement for matindustrien

Pujolas kunnskap og over 35 års erfaring, innovasjoner og teknologiske forbedringer, gir utstyr resultater som etterligner den håndverksmessige prosessen samtidig som det respekterer kvaliteten og øker fortjenesten. Øk produktiviteten og reduser håndteringskostnadene i osteproduksjon med Pujolàs automatiske opphengssystem og nyt fordelene av individuelt tilpassede design.

Pujolas logopujolas.com

Astor: din spesialist for skjæreverktøy i nesten 30 år!

ASTOR produserer og distribuerer blader og kniver til matbehandlingsmaskiner. Produksjonssortiment består av kniver og injeksjonsnåler for internasjonalt anerkjente produsenter, men også for ukjente eller helt nye maskiner. Astor har opparbeidet seg mangfoldige spesialferdigheter innen bladproduksjon og bearbeiding av høylegerte stålkvaliteter.

Astor logoastorblades.de

RF Systems: smarte termiske prosesser

RF Systems designer og produserer radiofrekvensmaskiner for matindustrien som øker og forbedrer effektiviteten av tørke- og varmebehandlings prosesser, reduserer energiforbruket og driftskostnadene.  RF Systems tørking sikrer rask og effektiv fuktighets fjerning og utjevning, øker holdbarheten og reduserer produksjons kostnadene.

RFsystem.it