Arrow pointing up
Til toppen

Andre applikasjoner

Oppdag vårt brede utvalg av utstyr og emballasje av høy kvalitet, perfekt for alle dine behov.

Poly-clips tekniske og ikke mat-relaterte klipseløsninger

Den svært produktive, og bærekraftige klipseløsningen clip-pak® er egnet for mange sektorer utenfor matindustrien: kjemiske og farmasøytiske bruksområder, dyrefôr, tobakk eller til og med hygieneprodukter – faktisk nesten alt som er flytende til svært viskøst. Oppdag Poly-clips utvalg av høytytende klipseløsninger designet for å effektivisere pakkeprosessen din.

Poly Clip system logo
polyclip.com
sprøyte fra poly clip

Günthers spesielle applikasjoner: ingenting er umulig!

Hvis du har spesielle krav, for eksempel marinade forberedelse, blanding av faste stoffer for drikker som te, blanding av dyrefôr eller andre ønsker, er det bare å ta kontakt. Vi vil gjerne diskutere ulike løsninger. Günthers maskiner til injisering, tromling, og marinering benytter avansert teknologi for å sikre friskhet og kvalitet på produkter.

Gunther maschinenbau logo
guenther-maschinenbau.de
maskinf ra gunther

Oppdag Ilpras moderne pakkeløsninger og opplev effektivitet og pålitelighet

ILPRA har også spesialisert seg på emballasjeløsninger i kosmetikksektoren med Seal Box-linjen. Ilpra også garanterer emballering av sterile medisinske produkter i ultra-hygieniske miljøer, med sine termoformingsmaskiner. Ilpra integrerer kontrollsystemer for å inspisere den ferdige emballasjen for å sikre integriteten og sikkerheten.

Ilpra packaging logo
en.ilpra.com

Fortress Technology garanterer sikkerhet til sluttbrukere

Fortress Technology er en global leder innen tilpasset design, produksjon og salg av metall og røntgen detektorer, samt kontrollveiesystemer, utviklet med en eksklusiv Never Obsolete-garanti.

Fortress technologies machine
fortresstechnology.com
Machine

Coveris emballasje med kunnskap

Coveris tilbyr innovative, bærekraftige emballasjeløsninger som beskytter og forlenger produktets levetid.

Coveris logocoveris.com

Podanfol skaper individuelle tekniske løsninger

Podanfols tarm ytelse og egenskaper varierer for å passe til et bredt spekter av bruksområder.

Podanfol logopodanfol.com
Pondafol sort innpakking

Pujolas: engasjement for alle industrier

Med kunnskap og over 35 års erfaring, innovasjoner og teknologiske forbedringer, tilbyr Pujolàs utstyr for automatisering som transportbånd, opphengslinjer, avlasting og stabling av bokser, heis for containere, og palleløfter i rustfritt stål.

Pujolas logopujolas.com

Astor: din spesialist for skjæreverktøy i nesten 30 år!

ASTOR produserer og distribuerer blader og kniver til matbehandlingsmaskiner. Produksjonssortiment består av kniver og injeksjonsnåler for internasjonalt anerkjente produsenter, men også for ukjente eller helt nye maskiner. Astor har opparbeidet seg mangfoldige spesialferdigheter innen bladproduksjon og bearbeiding av høylegerte stålkvaliteter.

Astor logoastorblades.de
kniver og skjæreskiver fra astor

Velati: 150 år med historie,erfaring og innovasjon.

Det er flere linjer og maskiner som tilbys for applikasjoner som farmasøytiske og kjemiske produkter. Disse må oppfylle spesifikke krav og trenger maskiner bygget i samsvar med spesielle sertifiseringer.

Velati logovelati.com

RF Systems: smarte termiske prosesser

RF Systems designer og produserer radiofrekvensmaskiner for matindustrien som øker og forbedrer effektiviteten av tørke- og varmebehandlings prosesser, reduserer energiforbruket og driftskostnadene.  RF Systems tørking sikrer rask og effektiv fuktighets fjerning og utjevning, øker holdbarheten og reduserer produksjons kostnadene.

RFsystem.it