Fisk

Oppdag vårt brede utvalg av utstyr, krydder og andre forbruksvarer, og emballasje av høy kvalitet, perfekt for alle dine behov.

Fisk i salt

Oppdag kraften i Grassellis banebrytende maskiner

Grassellis maskiner er designet for å effektivisere foredlingsprosess, sikre effektivitet og opprettholde den naturlige kvaliteten til fisken. Med avanserte spesifikasjoner og nyskapende funksjoner er Grassellis maskiner den perfekte løsningen for porsjonering, skjæring, avskinning av fisk.

Grasselli logohttps://www.grasselli.com
Graselli fish machine

Günther bevarer kvaliteten med avansert teknologi i forkant

Günthers maskiner til injisering, tromling, og marinering benytter avansert teknologi for å sikre friskhet og kvalitet på fisk. Med presis styring og nyskapende funksjoner bevarer Günther maskiner de naturlige smakene og teksturene til fisken, og leverer enestående resultater hver gang.

Gunther maschinenbau logo
https://www.guenther-maschinenbau.de
Gunther maskin

Oppdag Ilpras moderne pakkeløsninger og opplev effektivitet og pålitelighet

Ilpras brettforsegling og termoformingsmaskiner, bevarer estetikken og de organoleptiske egenskapene til produktet. Skinpack på papp blir ofte etterspurt for emballasje av lakseskiver for å gi produktet en iøynefallende appell. Evnen til å arbeide i modifisert atmosfære og de ulike alternativene tilgjengelige på Ilpras modeller gjør det mulig å pakke fiskeprodukter med størst mulig omsorg, uten å minske produksjonskapasiteten til maskinene.

Ilpra packaging logo
https://en.ilpra.com
Ilpra pakkemasking

Fortress Technology garanterer sikkerhet til sluttbrukere

Fortress Technology er en global leder innen tilpasset design, produksjon og salg av metall og røntgen detektorer, samt kontrollveiesystemer, utviklet med en eksklusiv Never Obsolete-garanti.

Fortress technologies machine
https://fortresstechnology.com
Machine

Poly-clip: klipseløsninger og pakkemaskiner

Oppdag Poly-clips utvalg av høytytende klipseløsninger designet for å effektivisere pakkeprosessen din. Med avanserte funksjoner og solid konstruksjon sikrer Poly-clip optimal effektivitet og kvalitet. Produkt- og servicesystemet består av klipsemaskiner, pakkemaskiner og automatisering, så vel som forbruksvarer som klips og løkker.

Poly Clip system logo
https://www.polyclip.com

Promars spesialisert krydder til fisk

Erfar Promars innovative smaksløsninger til fisk.

Promar logohttps://promar.pl
Fiskehale med krydder

Coveris emballasje med kunnskap

Coveris tilbyr innovative, bærekraftige emballasjeløsninger som beskytter og forlenger produktets levetid.

Coveris logohttps://www.coveris.com
Coveris emballasje

Podanfol skaper individuelle tekniske løsninger

Podanfols tarm ytelse og egenskaper varierer for å passe til et bredt spekter av bruksområder: kokte runde pølser, kokte formede kjøttprodukter, dyrefôr, pølser og smådiameterpølser, ost, spekemat og røkte, kokte, og rå pølser, samt andre matvarer.

Podanfol logohttps://www.podanfol.com
Gjennomsiktig innpakking

Pujolas: Resultater og engasjement for matindustrien

Pujolas kunnskap og over 35 års erfaring, innovasjoner og teknologiske forbedringer, gir utstyr resultater som etterligner den håndverksmessige prosessen samtidig som det respekterer kvaliteten og øker fortjenesten.

Pujolas logohttps://pujolas.com/

Astor: din spesialist for skjæreverktøy i nesten 30 år!

ASTOR produserer og distribuerer blader og kniver til matbehandlingsmaskiner. Produksjonssortiment består av kniver og injeksjonsnåler for internasjonalt anerkjente produsenter, men også for ukjente eller helt nye maskiner. Astor har opparbeidet seg mangfoldige spesialferdigheter innen bladproduksjon og bearbeiding av høylegerte stålkvaliteter.

Astor logohttps://www.astorblades.de
Astor injeksjonsnåler

RF Systems: smarte termiske prosesser

RF Systems designer og produserer radiofrekvensmaskiner for matindustrien som øker og forbedrer effektiviteten av tørke- og varmebehandlings prosesser, reduserer energiforbruket og driftskostnadene.  RF Systems tørking sikrer rask og effektiv fuktighets fjerning og utjevning, øker holdbarheten og reduserer produksjons kostnadene.

RFsystem.it