Rødt kjøtt

Oppdag vårt brede utvalg av utstyr, krydder og andre forbruksvarer, og emballasje av høy kvalitet, perfekt for alle dine behov.

Rødt kjøtt med krydder på flate

Oppdag kraften i Grassellis banebrytende maskiner

Grassellis maskiner er designet for å effektivisere foredlingsprosess, sikre effektivitet og opprettholde den naturlige kvaliteten til kjøttet. Med avanserte spesifikasjoner og nyskapende funksjoner er Grassellis maskiner den perfekte løsningen for porsjonering, skjæring og avskinning av rått, kokt, benfritt, med ben eller 'crust'-frossne kjøttprodukter.

Grasselli logoGrasselli.com
Grasellig masking

Günther bevarer kvaliteten med avansert teknologi i forkant

Günthers maskiner til injisering, tromling, og marinering benytter avansert teknologi for å sikre friskhet og kvalitet på kjøtt. Med presis styring og nyskapende funksjoner bevarer Günther maskiner de naturlige smakene og teksturene til kjøttet, og leverer enestående resultater hver gang.

Gunther maschinenbau logo
Gunther Maschinenbau - kjøtt
Gunther maskin

Oppdag Ilpras moderne pakkeløsninger og opplev effektivitet og pålitelighet

Ilpras brettforsegling og termoformingsmaskiner, bevarer estetikken og de organoleptiske egenskapene til produktet. ILPRA's Foodpack brettforsegler pakker brett i modifisert atmosfære, gassutskifting og skinpack. De håndterer ulike typer materialer, inkludert plast (PP, PET, PE, APET) og papp emballasje. ILPRA's Formpack dyptrekker for kjøtt fungerer med fleksible eller stive filmer i ulike anvendelser, inkludert modifisert atmosfære og vakuum.

Ilpra packaging logo
Ilpra packagin solutions

Fortress Technology garanterer sikkerhet til sluttbrukere

Fortress Technology er en global leder innen tilpasset design, produksjon og salg av metall og røntgen detektorer, samt kontrollveiesystemer, utviklet med en eksklusiv Never Obsolete-garanti.

Fortress technologies machine
fortresstechnology.com
Meat pump Fortress technology

Poly-clip: klipseløsninger og pakkemaskiner

Oppdag Poly-clips utvalg av høytytende klipseløsninger designet for å effektivisere pakkeprosessen din. Med avanserte funksjoner og solid konstruksjon sikrer Poly-clip optimal effektivitet og kvalitet. Produkt- og servicesystemet består av klipsemaskiner, pakkemaskiner og automatisering, så vel som forbruksvarer som klips og løkker.

Poly Clip system logo
polyclip.com
Poly clip klipsemaskin
Polyclip pølse maskin oppheng av pølser på rad og rekke

Promars spesialisert krydder til kjøtt

Erfar Promars innovative smaksløsninger til kjøtt.

Promar logopromar - meat-industry
Promars krydder kjøtt

Coveris: emballasje med kunnskap

Coveris tilbyr innovative, bærekraftige emballasjeløsninger som beskytter og forlenger produktets levetid. Coveris utvikler emballasje som beskytter alle typer produkter – fra mat til dyrefôr, fra medisinske enheter til industri- og landbruksvarer. Gjennom bred teknisk ekspertise bidrar emballasje fra Coveris til å redusere avfall og ressursbruk.

Coveris logocoveris.com

Podanfol skaper individuelle tekniske løsninger

Podanfols tarm ytelse og egenskaper varierer for å passe til et bredt spekter av bruksområder: kokte runde pølser, kokte formede kjøttprodukter, dyrefôr, pølser og smådiameterpølser, ost, spekemat og røkte, kokte, og rå pølser, samt andre matvarer.

Podanfol logopodanfol.com
Podanfol pakking

Pujolas: Resultater og engasjement for matindustrien

Pujolas kunnskap og over 35 års erfaring gir innovasjoner og teknologiske forbedringer. Utstyret leverer resultater som etterligner den håndverksmessige prosessen samtidig som det respekterer kvaliteten og øker fortjenesten.

Pujolas logopujolas.com
Pujolas pakkemaskin

Astor: din spesialist for skjæreverktøy i nesten 30 år!

ASTOR produserer og distribuerer blader og kniver til matbehandlingsmaskiner. Produksjonssortiment består av kniver og injeksjonsnåler for internasjonalt anerkjente produsenter, men også for ukjente eller helt nye maskiner. Astor har opparbeidet seg mangfoldige spesialferdigheter innen bladproduksjon og bearbeiding av høylegerte stålkvaliteter.

Astor logoastorblades.de
Astor maskin skjæreverktøy

Oppdag Velatis kjøtt foredling- og pakkeløsninger

Velati produserer komplette automatiserte industrilinjer for salami, mortadella og pølseproduksjon. Alt fra kverner, hakker, blander, dosering, og pølsestopper/fyller.

Velati logovelati.com
Velati kjøtt og foredling pakkeløsning maskiner

RF Systems: smarte termiske prosesser

RF Systems designer og produserer radiofrekvensmaskiner for matindustrien som øker og forbedrer effektiviteten av tørke- og varmebehandlings prosesser, reduserer energiforbruket og driftskostnadene.  RF Systems tørking sikrer rask og effektiv fuktighets fjerning og utjevning, øker holdbarheten og reduserer produksjons kostnadene.

RFsystem.it