Arrow pointing up
Til toppen

Dyrefôr

Erfar Pro-Packs innovative løsninger til dyrefôr.

Poly-clip: klipseløsninger og pakkemaskiner

Oppdag Poly-clips utvalg av høytytende klipseløsninger designet for å effektivisere pakkeprosessen din. Ferskt kjøtt pakkes i clip-pak® og behandles som ferske produkter. Dyreeieren får et hygienisk pakket produkt som kan serveres til kjæledyret enten rått eller tilberedt. Doseringene av dyrefôr i clip-pak® (hundepølse) varierer og tilpasses de individuelle behovene. TSCA klipsemaskin med film sealing sørger for lang holdbarhet.

Poly Clip system logo
polyclip.com
Kjøtt i plast embalasje

Oppdag Ilpras moderne pakkeløsninger og opplev effektivitet og pålitelighet

Dyrefôr må oppfylle visse forbrukerkrav, fremfor alt hygiene, spesielt for våte produkter. ILPRA gir oss muligheten til å tilby løsninger for emballasje av dyrefôr ved hjelp av pakningsmaskiner, vertikale pakningsmaskiner og forseglingssystemer.

Ilpra packaging logo
en.ilpra.com

Günther bevarer kvaliteten med avansert teknologi i forkant

Günthers brede produktutvalg, med variabelt grunnleggende moduler i alle områder, forutbestemmer sine maskiner for ekstraordinært allsidige anvendelser innen handel og industri. Hvis du har spesielle krav, for eksempel marinade forberedelse, blanding av faste stoffer for drikker som te, blanding av dyrefôr eller andre ønsker, er det bare å ta kontakt.

Gunther maschinenbau logo
guenther-maschinenbau.de

Coveris emballasje med kunnskap

Coveris tilbyr innovative, bærekraftige emballasjeløsninger som beskytter og forlenger produktets levetid.

Coveris logocoveris.com
Monoflex pakketering

Fortress Technology garanterer sikkerhet til sluttbrukere

Fortress Technology er en global leder innen tilpasset design, produksjon og salg av metall og røntgen detektorer, samt kontrollveiesystemer, utviklet med en eksklusiv Never Obsolete-garanti.

Fortress technologies machine
fortresstechnology.com
Machine

Podanfol skaper individuelle tekniske løsninger

Podanfols tarm ytelse og egenskaper varierer for å passe til et bredt spekter av bruksområder: kokte runde pølser, kokte formede kjøttprodukter, dyrefôr, pølser og smådiameterpølser, ost, spekemat og røkte, kokte, og rå pølser, samt andre matvarer.

Podanfol logopodanfol.com
Dyremat i pakker

Pujolas: Resultater og engasjement for matindustrien

Pujolas kunnskap og over 35 års erfaring, innovasjoner og teknologiske forbedringer, gir utstyr resultater som etterligner den håndverksmessige prosessen samtidig som det respekterer kvaliteten og øker fortjenesten.

Pujolas logopujolas.com

Astor: din spesialist for skjæreverktøy i nesten 30 år!

ASTOR produserer og distribuerer blader og kniver til matbehandlingsmaskiner. Produksjonssortiment består av kniver og injeksjonsnåler for internasjonalt anerkjente produsenter, men også for ukjente eller helt nye maskiner. Astor har opparbeidet seg mangfoldige spesialferdigheter innen bladproduksjon og bearbeiding av høylegerte stålkvaliteter.

Astor logoastorblades.de

Velati: 150 år med historie, erfaring og innovasjon.

Med sin garanterte robusthet og høye produktivitet, brukes mange Velati-maskiner i den voksende dyrefôrindustrien. Kverner og mikser anvendes i denne sektoren for å knuse og blande kjøttet, som deretter pakkes i bokser av tinn eller aluminium, eller i tarm av ulike størrelser

Velati logovelati.com
maskiner fra velati