Pro-Pack inngår ny avtale med RF Systems

Vi er glade for å kunne kunngjøre en ny avtale med RF Systems. Denne avtalen markerer et viktig skritt i Pro-Pack's strategi for å forbedre effektiviteten og kvaliteten på matbehandlingsprosesser.

RF Systems er kjent for sitt fokus på å øke og forbedre effektiviteten av tørke- og varmebehandlingsprosesser i matindustrien, samtidig som de reduserer energiforbruket og driftskostnadene. Deres innovative løsninger spenner over ulike applikasjoner, inkludert kjøtt, fjærfe, fisk, meieri, frukt og grønnsaker.

RF Systems har et imponerende rykte når det gjelder å levere avanserte løsninger som optimaliserer matbehandlingsprosesser," sa Svein Danielsen, administrerende direktør i Pro-Pack. "Vi er glade for å ha inngått denne avtalen, da det vil styrke vårt tilbud og gi våre kunder enda mer pålitelige og effektive løsninger."

RF Systems

RF Systems sine produkter spenner fra maskiner som sikrer rask og effektiv fuktighetsfjerning og nivellering, til pasteuriseringsmaskiner som sikrer mikrobiell inaktivering samtidig som de bevarer matens fysiske, sensoriske og ernæringsmessige egenskaper. Dette vil gi Pro-Pack muligheten til å tilby en bredere portefølje av løsninger til deres kunder i matindustrien.